Nebun de legat…

Pentru tine scriu…

Omul care mănâncă orice…

Posted by parintele2 on 4 June, 2009

Şi nu vrea să moară nici de-al dracului. Bănuiesc că unii dintre voi s-au prins deja despre cine e vorba. Nu, nu e vorba de politicienii noştri care mănâncă rahat şi nu vor să se ducă naibii altundeva, ci despre tipul ăsta:

Mă, io-l iubesc pe omul ăsta. În continuare facem aşa: vă zic ce am aflat despre el în ultimele zile (în care m-am documentat având în vedere că aveam de gând să scriu despre persoana lui), apoi voi scrie ce cred eu despre el. Şi dup-aia un mic rezumat.

O scurtă introducere:

Da, ultima poză e cu rahat. De cămilă. Cred. Deci în ultima poză gagiu ăsta stoarce o bucată de balegă şi savurează ce iese de acolo. În apărarea lui, ar fi murit de sete altfel (pentru că oamenii din echipa de filmare sunt nişte câcaţi si nu i-ar fi dat din apa lor).

Aşa… Tipu ăsta de mai sus are o emisiune pe Discovery – cum merge el în cele mai naşpa locuri şi cum supravieţuieşte el până la urmă, după ce face unele lucruri greu de digerat. Printre astea se numără – pişat în ploscă şi apoi băut cu grimasă, mâncat ORICE – fucking orice (care mişcă, de obicei), adăpostit în cadavre de animale şi alte activităţi indicate pentru orice copil în creştere.

Ce am aflat despre el (sau mai bine zis ce se spune despre el): că cică trişează. Că nu a fost în armata britanică pe unde a zis el, că o plută pe care a construit-o din ce-a găsit el pe jos a fost de fapt construită de altcineva şi apoi doar asamblată de gagiu, că doarme la hotel în timpul filmărilor şi multe altele.

În poză – Bear Grylls în timpul filmărilor, conform “fanilor” săi.

Cu alte cuvinte, cum ar zice un emo, “Eşti FAKE, tati”.

Ce cred eu despre om – că e tare frate. Nu-mi pasă dacă pluta aia pe care o face a fost construită la NASA. Asta e. Nu-mi pasă dacă după ce se pişă în ploscă schimbă plosca şi el de fapt o băutură răcoritoare. Mă doare între fese. Dar ce face omul ăsta e un exemplu pentru toţi. Nu zic acum că ar trebui să ne bem pipilica (ioi ce-mi place termenul ăsta) sau că dacă ne e frig ar trebui să aruncăm plapuma şi să găsim o vacă moartă în care să ne cuibărim. Dar gagiu ăsta face unele lucruri la care noi doar visăm. Nu cred ca visează cineva să se piardă în Sahara, dar când te uiţi la emisiune toată lumea se gandeşte “Oare aş supravieţi eu acolo”? Chiar, am putea să facem noi lucrurile care ăstuia i se par perfect normale? Am putea să mâncăm o ploşniţă pentru proteine, sau oare am putea să stoarcem o grămadă de câcat pentru a bea un strop de apă? NU ŞTIU! Adică, puii mei, acum aş răspunde că nu. Sau poate că aş zice DA, doar pentru a impresiona pe cineva cu care mă uit la emisiune (deşi cred că a impresiona pe cineva spunându-i că ai stoarce un rahat e just WRONG). Dar oare ce am face în situaţia respectivă?

Un dream de-al meu e să plec pe coclauri, singur, fără mâncare, şi să mă descurc cum pot. Dar la noi nu prea merge treaba asta – unu la mână, n-ai loc de gunoaie. Doi – e probabil să primeşti vizite în toiul nopţii (şi aici nu mă refer la Blair Witch, ci la Gipsy Kings). Trei – nici nu mai are rost treiu, dă-l în mă-sa. Ei, exact treaba asta (dreamul meu) îl face Bear (ce ciudat e numele lu ăsta). Şi Ursache ăsta primeşte căcălău de bani pentru chestia asta. Nu ştiu cât, dar având în vedere cât de popular e şoul, o estimare a salariului primit ar fi… hmmm.. CĂCĂLĂU…

Ca încheiere, citez o bună prietenă de-a mea – la vederea prânzului luat de eroul nostru, care se înfrupta dintr-un cadavru de zebră – “Schimbă repede de pe ăsta că dau în icter mental!”. Cu astea spuse, vă doresc şi vouă să daţi în icter mental – nu de alta, dar emisiunea e bestială.

Pe data viitoare!

Advertisements

8 Responses to “Omul care mănâncă orice…”

 1. Menhyr said

  Foarte frumos scris.Chiar m-a amuzat copios.Imi pare mult mai bun decat “Furtuna”.De altfel doar pe astea doua le-am citit…Insa e foarte interesant.
  Pe viitor astept un indemn la revolta poporului impotriva ciocoilor.Ar fii chiar practic:D

 2. M-a luat cu ameteala, pardon, cu “icter mental” cand am vazut imaginile. Da’ cel putin are ochi frumosi:))
  Probabil e “trucata” treaba, dar…producatorii fac bani, noi ne -sa zicem “stimulam” imaginatia, toata lumea-i fericita.
  P.S.:Credeam ca EU am inventat cuvantul “pipilica”.:))

 3. parintele2 said

  @Menhyr – multumesc pentru aprecieri. Deci pot sa bifez un cititor satisfacut 😉
  Cu ciocoii – banuiesc ca te referi la manelisti, manelari, manelusi, manelai etc., nu?
  Vine si ala, ce sa fac? 🙂

  @pompilia – intr-adevar, si ei recunosc ca sunt trucate. Insa NU ma intereseaza. E o emisiune super faina, gagiul e la inaltime, asa ca poate sa fie trucata. Chiar am vazut un filmulet in care trecea el peste o vale din Hawaii – lava, fum si dinalea. Ei, un tip a filmat in acelasi loc (btw, fumul era de la aparatele de fum…), si cand a filmat un pic spre stanga se vedea soseaua langa. Dar repet – NU imi pasa. Toti cei care comenteaza ca ar fi FAKE ar trebui macar sa incerce sa faca ce face el.
  P.S. Atunci s-ar parea ca iti datorez o bere (pipilica – rad ca prostu singur in birou)

 4. honey said

  Hielo!

  Ce mai la deal-la vale, Papa Bear te tine in fata tv-ului (cu sau fara trucaje…watever). La fel de “sanatos” este si Mike Rowe, cel de la Dirty Jobs, si parca are si un pic mai mult haz. 😀

 5. Pai eu cand vorbesc la telefon sau sunt pe mess si vreau sa expediez pe cineva zic ca merg sa fac pipilica:”> Asadar eu il folosesc aproaaape zilnic:))

 6. parintele2 said

  Pai cred ca e sanatos sa fie pipilica zilnic 🙂

 7. alecsandra said

  tocmai ce am mers in bucatarie, mi-am luat sandvicul proaspat incalzit, ma asez confortabil sa iti citesc rmatorul post si tu??!!uite cu ce poze ma iei. mai mananca ale daca poti :-&

 8. parintele2 said

  Mmmmmmm, sandvici cu carne de camila! Rrrrrrrrrr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: