Nebun de legat…

Pentru tine scriu…

Iar nu dorm Reloaded

Posted by parintele2 on 5 February, 2010

Neaţa,

Neaţa la toată lumea şi neaţa şi mie… Mai demult am scris ceva de genu’ ăsta:Probleme cu dormitu. Probleme cu dormitul şi cu trezitul (pfuai ce nasol era dacă scriam “cu sculatul”… Am zis cu voce tare?). Măi dragă măi, am ajuns din nou în aceeaşi situaţie. Nu pot să adorm nici de-al dracului. Ajung acasă de la corporaţie, mănânc, fac o baie caldă alea alea, un film, mai lucrez, şi când mă uit la ceas văd că e 1(unu). Cum pizda mă-sii s-a făcut ora unu nu am idee… Timpul trece al dracului de repede când nu îl urmăreşti. Cât e ceasul? Aha, e 21, mai am un pic… Acuma cât e? Unu jumate! Aha, mai am un pi…cioarele mă-sii unde-i timpu? E un fel de unde mi-s cheile când trebuie să pleci la lucru. Sau la spital. Sau la puii mei unde te grăbeşti. Cât timp le cauţi nu le găseşti nici de-al dracului. Când ai renunţat – ah, uite-le în buzunar… Şi întotdeauna sunt în ultimul loc în care cauţi. Eu de obicei încerc să caut în ultimul loc. Normal că atunci este excepţia care confirmă regula. Atunci ele se află în primul loc. Care a devenit ultimul. Pentru că cei din urmă vor… Ştiţi voi.
Mi-am luat somnifere. Am luat o vreme. Funcţionau. Am uitat să le iau. Nu mai funcţionau. Am luat lecitină să nu uit să iau somniferele. Am uitat unde-am pus-o. De fapt ştiu unde – lângă somnifere. Care sunt şi ele undeva. Şi uite aşa nu pot să adorm pentru că încerc să îmi aduc aminte unde am pus somniferele. Probabil că doctoriţa îmi va prescrie somnifere pentru a adormi. Şi uite aşa se începe un ciclu…
Dar e bine. E super. M-aş apuca iar de scris. E bine. E super. Dar ajunge pentru astăzi. Sau poate mai scriu mai târziu. Dar e bine. E super. Şi mi-e dor de vară. Vara asta stau la soare. Mai fac un cancer ;). Oricum am înţeles că revine şi o să fie iar la modă…
Gata. Ne auzim şi ne citim. Hai papapapapa…

Advertisements

5 Responses to “Iar nu dorm Reloaded”

 1. no name said

  la mine e aproape 1 noaptea, starea mea-i varza. am dat de blogul tau cautand pe google “Stare de mulțumire sufletească intensă și deplină” de curiozitate ce ar putea sa apara la definitia fericirii din dex. tre’ sa mentionez ca sunt intr-un moment in care imi bag piciorul in ea de fericire! stiu doar ca vreau ca speranta sa nu moara, pt ca eu cred in fericire si voiam sa citesc ceva care sa nu imi distruga aceasta speranta ca beatitudinea poate fi atinsa.
  so… asa cum ai zis si tu fericirea e inteleasa diferit de fiecare, o porcarie domle! daca stau bine sa realizez chiar sunt si nervoasa.

  nu stiu cu ce ar trebui sa ma faca sa ma simt mai bine ca am scris in aceata secunda aici, poti citi sau nu, poti sterge sau nu, mai conteaza?

  p.s: mi se pare ca esti de treaba.. o viata buna sa ai! a, faza cu somnul, o sa iti treaca;) e doar un moment, crede-ma.

 2. parintele2 said

  Pfui… Ce sa zic? Daca zic ca trece si ca totul o sa fie bine ma crezi? 🙂
  Faza cu o porcarie – o porcarie ce am scris eu sau o porcarie fericirea asta? Nu te lasa doborat(a) de toate cacaturile care apar in viata asta. Suntem oameni, prin natura noastra intalnim mizerii din care trebuie sa iesim singuri, ca altfel acolo ramanem.
  Daca am cu ce sa te ajut, cu cea mai mare placere… Scrie-mi si incep eu sa aberez, poate poate te ajuta

 3. No name said

  Salut, din nou!
  Daca imi zici ca “trece si ca totul o sa fie bine” te cred. Pt ca asa a si fost.
  Faza cu o porcarie nu am zis-o cu referire la ceea ce ai scris tu, fericirea reprezenta asta pt mine in acel moment.
  Intretimp, s-au intamplat cateva lucruri care mi-au amintit rostul meu si o sa incerc sa nu ma mai las doborata de toate cacaturile care apar in viata asta. App, in life isn’t about luck, it’s all about choices.
  Hmmm… daca ai cu ce ma ajuta.. pai daca nu te deranjeaza sa mai pun cate un gand pe aici din cand in cand, am putea sa aberam amandoi si sa depasim o stare de tristete sau una de nesomn ;)). Chiar, ai scapat de problema?
  Numai bine pana data viitoare 😉

 4. parintele2 said

  Ca să îţi răspund la întrebarea cu scăpatul sau nu de problemă – care problemă? 🙂 Timpul le rezolvă pe toate…

  Mai povestim…

 5. al said

  sar’mana padre… rasfoiam gugalu (nu pagina cu pagina ca nu am vreme…) si am dat peste blogu tau :)) la postu’ asta am inceput sa rad cu lacrimi… si pana la urma am uitat si eu de ce radeam… cand iti aduci amunte unde iti tii lecitina, da-mi si mie :D. GP (Good Post).

  La mai bine!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: