Nebun de legat…

Pentru tine scriu…

Iti place de vagina mea?

Posted by parintele2 on 2 March, 2010

Da frate, asa se numeste o melodie. Si numa asta zice again si iar si asa mai departe. Ba nu, gresesc, la un moment dat mai zice ca “pizdul meu e o bomboana, linge-l ca un acadeu”. Asa e toata melodia. Da e al dracului de faina. E buna de ascultat in timp ce conduci. Te baga intr-o zona in care stii ca “tu esti regelele so-se-le-lorrrr”…

Eu de obicei cand am de mers undeva cu masina, drum mai lung, imi fac ceva tzedeuri cu muzica dinasta zburatacisnica (care te face sa zbori), plina de dutzii dutzii, pentru cresterea adrenalinei si scaderea ezitarii la depasiri. Taci din gura, asta e metoda mea. Si am fost de curand la Iasi, drept urmare am confectionat repede 2 sidiuri cu fix 1 melodie pe fiecare. Melodii de o ora si nustiucate minute. Mixuri de toata frumusetea, in care nu auzeai o melodie mai mult de 20 de secunde. Fain mixate amandoua. Si printre astea era si melodia cu fofoloncul. Mi-a ramas in cap. Si m-a bantuit. Am gasit-o intr-un final. Uite-o aici: MELODIA CU VEVERITUL.

Da nu poti sa iti imaginezi cat de greu poate sa fie sa gasesti o melodie din care tot ce stii este “do you like my pussy?”. Pe atatea site-uri lotoprono nu am intrat in viata mea. Si am intrat pe destule… Ca si cum cineva ar face o melodie pe care sa o cheme “za dick song”. Nu bag mana in foc ca nu a facut deja cineva, dar eu nu indraznesc sa o caut. Pe bune. Sau pe google. Cine stie pe unde ajung si dup-aia numa vad ca dragul meu coleg de apartament ma priveste cu alti ochi. Mai bine seif then sori.

Eniueiz, ascultati melodia, te tine in suspensie si puii mei, poate gagica se referea la pisica ei. Cine suntem noi sa o judecam? Are o pisiCA CA o bomboana, care se linge singura cand se curata. De ce sa nu o lingem si noi?

Hai va las deocamdata, ne mai auzim.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: